Bruciet ruw – 108gr

48,50

Bruciet

  • Kernwoorden: Actie – Vooruitgang – Zelfverzekerdheid
  • Affirmatie: “Ik heb vertrouwen in mijzelf.”

+- 98 mm x 65 mm x 22 mm

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Bruciet ruw - 108gr Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Bruciet heeft een parelwitte tot lichtgroene kleur. Het is doorzichtig met een perfecte splijting.

Werking

Bruciet is een steen van doorzettingsvermogen die je helpt je doelen te bereiken en relaties te laten slagen, eigenlijk helpt hij je om je pad te bewandelen, de doelen die je gesteld hebt te bereiken.

Dit kristal helpt je om te gaan met mensen die veranderlijk of besluiteloos zijn, maar ook om afscheid te nemen van situaties en personen die niet meer in je leven passen, oude energieën. Hij schenkt de mentale flexibiliteit om de wendingen van intuïtieve denkprocessen te volgen en leidt tot diepe inzichten.

Bruciet wordt ook gebruikt om op een stabiele manier ideeën en idealen uit te wisselen, hij maakt verhitte discussies zachter en zorgt voor een hele fijne energie in een groep, zodat de een groep op een fijne manier met elkaar kan discussiëren.

Ook helpt hij je om inzicht te krijgen in jouw relatie met de ander, de karmische verbindingen die je bij elkaar hebt gebracht en het waarom, zodat je deze kunt begrijpen en/of uitwerken.

Bruciet kan helpen meervoudige persoonlijkheidsstoornissen te stabiliseren doordat hij je op één persoon tegelijk helpt te focussen en helpt de wortels te onderzoeken, daar waar het trauma begon waardoor de stoornis ontstaan is en tevens kan het behulpzaam zijn bij het in evenwicht brengen van de de bipolaire hoogte- en dieptepunten.

Bruciet is ook een hele goede steen om mensen die bij een zielengroep horen weer te verenigen, hij zorgt voor een samenhangend doel. Bruciet ondersteunt je als je last hebt van afzettingen in slagaders en bij een te hoge alkaliteit in het lichaam, helpt spieren soepel te houden en reguleert de lichaamstemperatuur. Hij wordt ook gebruikt als je last hebt van je ingewanden, blauwe plekken en bij infecties.

Bruciet geeft kracht tijdens het herstel proces van een ziekte.

 Verzorging

Bruciet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en fel zonlicht.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e), keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e)
  • Sterrenbeeld: schorpioen, kreeft, stier, leeuw, steenbok, tweelingen
  • Kernwoorden: Actie – Vooruitgang – Zelfverzekerdheid
  • Affirmatie: “Ik heb vertrouwen in mijzelf.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.