Caribbean Blue Calciet bol – 622gr

75,00

Caribbean Blue Calciet

  • Kernwoorden: Innerlijke Vrede – Paranormale Gaven – Sereniteit
  • Affirmatie: “Elke ademhaling vervult me met vrede.”

diameter +- 75 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Carribbean Blue Calciet bol - 622gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Caribbean Blue Calciet is een combinatie van o.a. oceaanblauwe Calciet met vleugen van witte en lichtbruine Aragoniet.

Werking

Caribbean Blue Calciet doet denken aan blauwe tropische zeeën met gouden stranden geeft rust en ontspanning.

Deze liefdevolle steen is aardend en aarde genezend, de blauwe of soms groene kleur komt door het koper wat erin zit, welke weer is verbonden met de planeet Venus, waardoor de steen een sterke, doch zachte vrouwelijke gevoelskracht bezit. De steen maakt je zacht, open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Op fysiek niveau reinigt de steen je hele watersysteem.

Caribbean Blue Calciet is sterk verbonden met Gaia’s droom, het paradijs op aarde. Ze verbindt jouw bewustzijn hier directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. De steen helpt bij het zuiveren van oude, vastgeroeste patronen, helpt oude denkpatronen en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op de goddelijke leiding.

Caribbean Blue Calciet helpt je hogere bewustzijn te openen, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Een bijzonder en zachtaardig kristal wat je stimuleert om meer te leven vanuit je hart en intuïtie, een echte nieuwetijdssteen.

Deze steen is waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer te gaan leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat. De steen draagt de hogere energie van het element water en helpt je in je emotionele en spirituele groei.

Caribbean Blue Calciet verzacht gevoelens en emoties, het is een zachte kracht die je diverse Engelenverbindingen laat voelen.

Verzorging

Carribbean Blue Calciet is een zachte steensoort en breekt makkelijk. De steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: kruin chakra (7e) en derde oog (6e)
  • Sterrenbeeld: stier en weegschaal
  • Kernwoorden: Innerlijke Vrede – Paranormale Gaven – Sereniteit
  • Affirmatie: “Elke ademhaling vervult me met vrede.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.