Gabbro hart – Madagaskar – 55 mm

10,00

Gabbro

  • Kernwoorden: Genezing – Meditatie – Veranderingen
  • Affirmatie: “Ik kan problemen in mijn onderbewustzijn gemakkelijk onthullen en oplossen.”

+- 50 mm – 60 mm

+- 100 gram

De foto is ter indicatie, het is niet mogelijk om een steen van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een hart thuis die minstens net zo mooi is.

prijs per stuk

10 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Gabbro hart - Madagaskar - 55 mm Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Gabbro of Blizzard Stone is een stollingsgesteente en kan een combinatie van de volgende mineralen bevatten: Chloriet, Serpentijn, Granaat, Pyroxeen, Peridoot, Hercyniet, Magnetiet, Biotiet en Witte veldspaat.

Werking

Gabbro of Blizzard Stone is een goede steen om bij je te dragen ter ondersteuning van geleidelijke spirituele en fysieke ontwikkeling.

Het werkt aardend, stabiliserend en brengt de chakra’s en energiebanen in balans.

De steen helpt ook Kundalini energie opstijgen. Het maakt de aura groter en zorgt voor een stabiele basis waardoor op een veilige manier spirituele groei kan plaatsvinden.

Daarnaast werkt Gabbro of Blizzard Stone in op het derde oog en bevordert hierdoor helderziendheid en het vermogen om de energie wereld waar te nemen. Het helpt ook contact maken met gidsen en hun boodschappen goed interpreteren. Het maakt de geest scherp en helder en verbetert de waarneming.

Fysiek bevordert Gabbro of Blizzard Stone genezing en heeft een positieve werking op hart en bloedvaten en de zuurstofopname.

Verzorging

Gabbro of Blizzard Stone kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: alle
  • Sterrenbeeld: stier en kreeft
  • Element: lucht
  • Planeet: Jupiter
  • Kernwoorden: Genezing – Meditatie – Veranderingen
  • Affirmatie: “Ik kan problemen in mijn onderbewustzijn gemakkelijk onthullen en oplossen.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.