Golden Healer – Limonietkwarts hart – Madagaskar – 86gr

8,00

Golden Healer – Limonietkwarts hart

  • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Spiritualiteit
  • Affirmatie: “Het gouden licht stroomt door mij heen en geneest alles wat het aanraakt.”
Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

Beschrijving

Golden Healer of Limonietkwarts is een gouden variant van de combinatie van Limoniet (Goethiet) en kwarts. De kleur kan variëren van licht tot zeer rijk geel afhankelijk van de hoeveelheid ijzeroxide in de afzettingen.

Werking

Golden Healer is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt.

Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op.

Golden Healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren.

Golden Healer werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, spijsvertering, darmen, alvleesklier en buikkrampen en bevordert herstel.

Verzorging

Golden Healer kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e)
  • Sterrenbeeld: alle
  • Element: aarde en vuur

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.