Gouden driehoek kralenarmband 8 mm

17,95

Gouden driehoek kralenarmband 8mm

De Gouden Driehoek is een combinatie van drie specifieke kristallen, namelijk Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts, die samen worden gebruikt om een positieve energiestroom te bevorderen. De energie van deze drie kristallen vult elkaar aan en harmoniseert zo goed dat deze combinatie de naam Gouden Driehoek heeft gekregen.

prijs per stuk

9 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Gouden driehoek kralenarmband 8 mm

De Gouden Driehoek stenen is een concept in de wereld van kristal healing en energiewerk dat verwijst naar een combinatie van drie specifieke edelstenen die samen worden gebruikt om positieve energieën te bevorderen en negatieve energieën af te weren.

De drie edelstenen die in de Gouden Driehoek worden gebruikt zijn: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Amethist wordt geassocieerd met het derde oog en de kruin chakra’s en wordt vaak gebruikt voor spirituele ontwikkeling en transformatie. Het heeft een rustgevende en kalmerende energie die helpt om negatieve gedachten en gevoelens te verminderen en emotionele balans te bevorderen.

Bergkristal is een krachtige energieversterker en wordt geassocieerd met de kruin chakra en de helderheid van geest. Het helpt bij het versterken van de aura, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van helderheid van denken.

Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en wordt geassocieerd met het hartchakra. Het heeft een kalmerende en geruststellende energie die de emoties kan verzachten en de liefdevolle energie kan bevorderen.

Samen worden deze drie stenen de Gouden Driehoek genoemd en worden ze vaak samen gebruikt om een balans van positieve energieën te creëren, het verminderen van stress en angst en het bevorderen van harmonie en welzijn. Het wordt ook vaak gebruikt als een decoratief element in huizen en kantoren om de ruimte te vullen met positieve energieën.

 

Het woord engel is afkomstig van het Griekse woord ‘Angelos’ = boodschapper.

Engelen hebben verschillende spirituele betekenissen afhankelijk van de religieuze of spirituele context waarin ze worden beschouwd. Over het algemeen worden engelen vaak geassocieerd met goddelijke wezens die boodschappers zijn van God of het goddelijke, en die de mensheid begeleiden en beschermen.

In veel religies worden engelen beschouwd als de tussenpersonen tussen God en de mensheid. Ze worden gezien als boodschappers die God’s wil aan de mensheid communiceren en helpen de mensheid te begeleiden en te beschermen.

Engelen worden ook geassocieerd met verschillende eigenschappen en emoties, zoals liefde, vrede, hoop, bescherming, vergeving en genade. Sommige mensen geloven dat engelen ons kunnen helpen bij het vinden van ons levensdoel en bij het vinden van rust en harmonie in ons leven.

Sommige spirituele tradities geloven ook dat iedere persoon een persoonlijke engel heeft die hen begeleidt en beschermt gedurende hun leven. Deze engelen worden soms gezien als boodschappers van goddelijke wijsheid en liefde die ons helpen ons hoogste potentieel te bereiken en ons leven op een positieve manier te beïnvloeden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.