Granaat handsteen – Madagaskar

13,00

Granaat

  • Kernwoorden: Aardend – Stabiliteit – Zelfvertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben geaard”

prijs per stuk

± 40 – 60 mm

 

5 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Granaat handsteen - Madagaskar Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Granaat kan rood, oranje, bruin, geel, groen en zwart van kleur zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd.

Het helpt Kundalini energie opstijgen. Fysiek werkt granaat verwarmend en de steen vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen.

Verder heeft de steen een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop, koude handen en voeten, het hart, de longen, seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Het kan ondersteunen bij een burn-out.

Naast de algemene eigenschappen van Granaat hebben de volgende soorten aanvullende eigenschappen:

Almandien werkt kalmerend en vermindert paniek, angst en zorgen. Het bevordert wondgenezing en de opname van ijzer.

Grossulaar kan helpen bij conflicten en juridische problemen. Het helpt ontspannen en dingen op z’n beloop laten. Het bevordert samenwerking. Fysiek heeft Grossulaar een positieve invloed op de vruchtbaarheid, nieren, slijmvliezen, reuma, psoriasis en de opname van vitamine A.

Hessoniet brengt geluk en vergroot voorspoed, creativiteit en levensvreugde. Het bevordert zelfrespect en geestelijke groei en vermindert schuldgevoelens. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem.

Verzorging

Granaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van kleur
  • Sterrenbeeld: ram, leeuw en schorpioen
  • Element: vuur en aarde
  • Planeet: Mars
  • Kernwoorden: Aardend – Stabiliteit – Zelfvertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben geaard”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.