Groene Aventurijn armband

10,5012,00

Groene Aventurijn

  • Kernwoorden: Geluk – Rijkdom – Welvaart
  • Affirmatie: “Ik verwelkom rijkdom en overvloed in mijn leven.”

prijs per stuk

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Groene Aventurijn is een kwartssoort.

Werking

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie.

Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving zoals elektromagnetische straling, vervuiling en de effecten van wateraders.

Fysiek werkt Aventurijn pijnstillend en kalmerend. Ook heeft het een positieve werking op de ogen, het zenuwstelsel, de spieren en bindweefsel en kan het klachten als stotteren en blozen verminderen.

Groene Aventurijn brengt naast de algemene eigenschappen van Aventurijn ook nog de emoties in balans. Het heeft een positief effect op het hart en de bloedvaten, de bloeddruk, het cholesterol gehalte, spraakproblemen, allergische reacties en op huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld eczeem, acne, couperose en psoriasis. Het kan stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en migraine verlichten en nachtmerries verminderen.

Verzorging

Groene Aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: stier, tweelingen & maagd
  • Kernwoorden: Geluk – Rijkdom – Welvaart
  • Affirmatie: “Ik verwelkom rijkdom en overvloed in mijn leven.”

 

 

Bijkomende informatie

afmeting

6mm, 8mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.