Hematiet ontlaadsteentjes

7,50

Hematiet ontlaadsteentjes

  • Kernwoorden: Beschermend – Focus – Wilskracht
  • Affirmatie: “Ik ben gefocust, ik ben gemotiveerd, ik verdien alles wat ik wens. “

prijs per zakje van 100 gram

9 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Hematiet ontlaadsteentjes Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Hematiet ontlaadsteentjes

Hoe reinig ik mijn mooie stenen?

Voordat je een edelsteen oplaadt is het belangrijk om hem te ontladen, anders barst je steen letterlijk van de energie. Merk je dat je edelsteen dof wordt of barstjes vertoont? Dan is dit het moment om hem te reinigen en terug op te laden.

Ook je buikgevoel kan aangeven dat het tijd is om je kristallen of edelstenen te reinigen. Voel je dat je kristal of edelsteen minder begint te werken? Dan heeft deze waarschijnlijk al te veel negatieve energie opgenomen. Tijd voor een grondige reinigingsbeurt!

 

Hematiet is roodbruin tot zwart grijs van kleur met een metaalglans.

Mythologie

Hematiet werd al in het oude Egypte en in Babylon gebruikt als geneeskrachtige steen: voor bloedaanmaak en het stelpen van bloedingen. In de middeleeuwen kreeg het om die reden dan ook de naam bloedsteen.

Werking

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen.

Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress.

Mentaal heeft het een positieve werking op de concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen.

Hematiet is een goede steen om te gebruiken als je met hogere energieën werkt of met edelstenen met een hogere vibratie, omdat het aardt, je energieveld beschermt tegen entiteiten en negatieve energie en lichtenergie het hele lichaam door helpt stromen.

Het is ook een goede steen om te gebruiken voor het ontladen of reinigen van edelstenen omdat het de vervuiling van andere stenen in zich op kan nemen.

Fysiek werkt Hematiet pijnstillend, ontgiftend en ontkrampend. Het heeft een positief effect op de lever, het bloed, de aders, benen, kneuzingen, slapeloosheid en menstruatieklachten. Het verbetert de opname van ijzer, vorming van rode bloedlichaampjes en stimuleert de bloedcirculatie waardoor het kan helpen bij bijvoorbeeld bloedarmoede, neusbloedingen en trombose.

Het is een goede steen ter ondersteuning van een detox, het afkicken van een verslaving of bij het omgaan met een dwangstoornis.

Verzorging

Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Mocht het in contact komen met water, dan moet het wel even drooggemaakt worden anders gaat de steen roesten.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: wortel chakra (1e)
  • Sterrenbeeld: Ram en Waterman
  • Element: aarde
  • Planeet Saturnus
  • Kernwoorden: Beschermend – Focus – Wilskracht
  • Affirmatie: “Ik ben gefocust, ik ben gemotiveerd, ik verdien alles wat ik wens. “

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…