Hematietkwarts hart – 175gr

16,00

Hematietkwarts hart

  • Kernwoorden: Ondersteuning – Stabiliteit – Zelfliefde
  • Affirmatie: “Ik maak tijd om mijn geest, lichaam en ziel te voeden.”

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Hematietkwarts hartje - 175gr Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Hematietkwarts is een combinatie van Hematiet in Bergkristal.

Werking

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen.

Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress. Mentaal heeft het een positieve werking op de concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen.

Hematiet is een goede steen om te gebruiken als je met hogere energieën werkt of met edelstenen met een hogere vibratie, omdat het aardt, je energieveld beschermt tegen entiteiten en negatieve energie en lichtenergie het hele lichaam door helpt stromen. Het is ook een goede steen om te gebruiken voor het ontladen of reinigen van edelstenen omdat het de vervuiling van andere stenen in zich op kan nemen.

Fysiek werkt Hematiet pijnstillend, ontgiftend en ontkrampend. Het heeft een positief effect op de lever, het bloed, de aders, benen, kneuzingen, slapeloosheid en menstruatieklachten. Het verbetert de opname van ijzer, vorming van rode bloedlichaampjes en stimuleert de bloedcirculatie waardoor het kan helpen bij bijvoorbeeld bloedarmoede, neusbloedingen en trombose.

Het is een goede steen ter ondersteuning van een detox, het afkicken van een verslaving of bij het omgaan met een dwangstoornis.

Verzorging

Hematietkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: basis chakra (1e).
  • Sterrenbeeld: schorpioen
  • Element: vuur
  • Planeet: Mars
  • Kernwoorden: Ondersteuning – Stabiliteit – Zelfliefde
  • Affirmatie: “Ik maak tijd om mijn geest, lichaam en ziel te voeden.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus.

Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde.

Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren.

Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.