Labradoriet dubbel hart

35,00

Labradoriet

  • Kernwoorden: Bewustzijn – Negativiteitsschild – Verlichting
  • Affirmatie: “Ik vertrouw op mijn innerlijke magie.”

Prachtig Labradoriet dubbel hart (Twin-heart) van de slijp- en polijst meesters uit Madagaskar. Bijzonder als geschenk voor een geliefd persoon, goede vriend(in) of aan jezelf.

De foto is ter indicatie, het is niet mogelijk om een steen van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een Labradoriet dubbel hart thuis die minstens net zo mooi is.

De prijs is per stuk.

ongeveer 10 cm breed x 5,5cm hoog

 

6 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Labradoriet dubbel hart Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Labradoriet is meestal grijs of groen van kleur maar kan ook transparant goudgeel zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan.

De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten.

Fysiek werkt Labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.

Naast de algemene eigenschappen van Grijze en Groene Labradoriet hebben Gouden Labradoriet en Spectroliet de volgende aanvullende eigenschappen.

Gouden Labradoriet werkt motiverend en opbeurend. Het helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten en maakt optimistisch, assertief en creatief. Het versterkt zelfvertrouwen en geeft energie. Fysiek heeft de steen een positief effect op de lever, galblaas, maag, milt, bijnieren en (chronische) vermoeidheid.

Spectroliet reinigt de aura en verwijdert negatieve energie en energie die niet bij je hoort. Het maakt van de aura een krachtig beschermend schild en helpt je hoofd leeg maken bij meditatie en spiritueel werk. Daarnaast stimuleert en ondersteunt de steen spirituele ontwikkeling. Fysiek heeft Spectroliet een positieve werking op stress gerelateerde klachten en slapeloosheid.

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van Labradoriet soort en kleur van de glans.
  • Sterrenbeeld: leeuw, schorpioen en boogschutter.
  • Kernwoorden: Bewustzijn – Negativiteitsschild – Verlichting
  • Affirmatie: “Ik vertrouw op mijn innerlijke magie.”

 

  • Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.