Persoonlijk gechannelde kristalketting

49,95

“Jij bezit alle kracht in jezelf, en het kristal is er om jou te helpen deze kracht volledig te benutten.”

Een persoonlijk gechannelde kristalketting is een ketting met een kristal die speciaal voor jou wordt uitgekozen op basis van jouw unieke energie en behoeften. Dit wordt gedaan door middel van channeling, waarbij de edelsteen of mineraal wordt gekozen op basis van informatie die wordt ontvangen van hogere bewustzijnsniveaus. Het is een mooie manier om de helende kracht van kristallen te gebruiken en tegelijkertijd een uniek sieraad te dragen dat volledig is afgestemd op jouw energie.

Ontdek de helende kracht van edelstenen en mineralen en laat je betoveren door de schoonheid van jouw persoonlijk gechannelde kristalketting!

Stuur me gerust een mail of WhatsApp en ik help je graag verder. Isabelle

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Een persoonlijk gechannelde kristalketting is een ketting met een kristal die speciaal voor jou wordt uitgekozen op basis van jouw unieke energie en behoeften. Dit wordt gedaan door middel van channeling, waarbij de edelsteen of mineraal wordt gekozen op basis van informatie die wordt ontvangen van hogere bewustzijnsniveaus. Je persoonlijk gechannelde kristalketting kan helpen bij het versterken van jouw energetische kracht, het in balans brengen van jouw chakra’s, het verbeteren van jouw geestelijke en fysieke welzijn en het ondersteunen van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een mooie manier om de helende kracht van kristallen te gebruiken en tegelijkertijd een uniek sieraad te dragen dat volledig is afgestemd op jouw energie.

Ontdek de helende kracht van edelstenen en mineralen en laat je betoveren door de schoonheid van jouw persoonlijk gechannelde kristalketting!

Mogelijke edelstenen en mineralen:

Protector kwarts, Lemurian, Rookkwarts, Snow Rose Lemurian, Bliksemflits kwarts, Self Healer kristal…

Protector kwarts

Protector kwarts werkt aardend, beschermend en helpt emotionele bagage en negatieve emoties loslaten. Het zuivert je aura en het voert negatieve energie en energie die niet (meer) in je systeem thuis hoort, zoals oude emotionele pijn die je nog bij je draagt, af de aarde in. Hierdoor word je verankerd in het hier en nu en sta je goed in je kracht. Daarnaast vormt het een sterk beschermend schild om je heen welke negatieve energie en negatieve invloeden, ook van andere mensen, buiten houdt. Het is een goede steen om bij je te dragen als je heel gevoelig bent voor invloeden van buitenaf en als je je niet goed af kunt sluiten hiervoor.

Ook kan Protector kwarts je helpen als je last hebt van mensen die veel energie kosten of energie bij je wegnemen. De krachtige bescherming van Protector kwarts geeft een veilig gevoel, waardoor je diepe emotionele pijn en trauma’s naar boven kunt laten komen en kunt verwerken.

Self Healer

Zelfhelende kwartskristallen zijn heel bijzondere kristallen. Aan de ene kant van het kristal bevindt zich een of meerdere punten, op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Doordat op de ‘gebroken’ kant weer kristallen zijn gaan groeien zijn ze zelfheler genoemd. Deze kristallen zijn bijzondere leermeesters die kunnen helpen tijdens heling sessies. Ze zijn behulpzaam bij moeilijke processen en trauma’s, helpen het verleden te accepteren nadat je kunt inzien hoe ook een heftige ervaring je heeft helpen groeien.

Ook kunnen ze gebruikt worden om op energetisch niveau wondgenezing te versnellen. Deze kristallen helpen ons om bij ons ware zelf, bij onze kern, te komen als we met ze mediteren. Ze helpen ons dan tot inzichten te komen over patronen van onszelf. Ze symboliseren dat alles mogelijk is en dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen.

Ze maken ons bewust dat we in ons DNA, in onze blauwdruk ‘heel’ zijn. Deze kristallen die zichzelf geheeld hebben, zullen deze informatie met je delen op spiritueel, emotioneel en fysiek niveau.Deze unieke kristallen werken bovendien zuiverend, geven kracht en energie aan je aura en chakrasysteem. Ze werken ook ondersteunend bij stress en depressie.

Anatase in Bergkristal – Brazilië

Anastase is een zeldzaam titanium dioxide mineraal. Anatase is verbonden met de zonnevlecht, geeft zelfvertrouwen en helpt je om actie te ondernemen.
Anatase zorgt voor heldere gedachten en leert je dat je alles in je leven kunt veranderen, dat je zelf keuzes kunt maken. Je hebt controle over je eigen leven. Dit kristal is heel goed voor mensen die bang zijn voor veranderingen of er zelfs ziek van worden. Het helpt je ook om bij oude informatie te komen. Goed bij stress en verwarring. Het laat je een probleem vanuit verschillende kanten bekijken en helpt bij het oplossen ervan. De vorm van een dubbele piramide symboliseert het element lucht, menselijkheid, compassie en de verbinding tussen hemel en aarde.
Anatase zorgt dat je plezier hebt in de dingen van alle dag en dat fijne gevoelens langer duren. Ook goed voor studenten, omdat dit kristal je helpt om technische informatie op te nemen. Deze steen geeft een gevoel van vrede en eenheid.
Veel Anatase kristallen hebben een coating van Rutiel, wat ze een warm gouden glans geeft.
Lemurian
Zeer krachtig kristal met een hoge trillingsfrequentie. Speurt blokkades en gaten in het energieveld op en heft hiermee de blokkades op en vult energie aan daar waar nodig. Herstelt de energiehuishouding. Werkt in op alle chakra’s. Zeer geschikt om mee te mediteren of om contact met het Engelenrijk te leggen.
Lemurisch Kristal maakt creatief en laat je spiritueel groeien. Het helpt je om je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Wordt ook wel laserkristal of lichtkristal genoemd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.