Quantum Quattro trommelsteen

9,00

Quantum Quattro

  • Kernwoorden: Hoge Vibratie – Inzicht – Verwijdert Blokkades
  • Affirmatie: “Mijn Aura is schoon en mijn chakra’s zijn in balans. Mijn energieveld is beschermd en straalt positieve energie uit.”

prijs per stuk

+- 20 – +- 35 mm

12 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €70 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Quantum Quattro vertoont meestal levendige tinten van blauw, groen, turquoise en bruin. De combinatie van de verschillende mineralen (Chrysocolla, Dioptaas in Rookkwarts, Malachiet en Shattuckiet) geeft het mineraal zijn opvallende uiterlijk.

Werking

Quantum Quattro is een zachte maar krachtige genezer op zowel fysiek als emotioneel vlak.

Het brengt de chakra’s in balans en reinigt en versterkt de aura. De steen beschermt hierdoor tegen negatieve invloeden van buitenaf en verwijdert negatieve energie uit het energieveld.

Het helpt ook oude pijn en negatieve energie en karma uit vorige levens loslaten en opruimen. Het brengt lichaam en geest terug in balans en geeft rust.

Quantum Quattro bevordert gezonde liefdesrelaties. Het trekt nieuwe relaties aan, maakt bestaande relaties evenwichtiger en helpt liefdesverdriet verwerken en loslaten.

Fysiek werkt Quantum Quattro verkoelend, ontgiftend, pijnstillend, vermindert verzuring en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het heeft een positieve invloed op het hart, de longen, de lever, de nieren, de milt, hoge bloeddruk, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, fibromyalgie, de schildklier, spijsverteringsproblemen, genetische afwijkingen, “restless legs” syndroom, premenstruele klachten en helpt verslavingen overwinnen.

Vindplaats

Quantum Quattro is voornamelijk bekend uit de Kaokoveld-regio in Namibië, Afrika. Specifiek komt het uit de buurt van het dorp Grootfontein.

Verzorging

Quantum Quattro kan beter niet met water gereinigd worden.

Metafysische eigenschappen

Chakra: alle chakra’s
Kernwoorden: Hoge Vibratie – Inzicht – Verwijdert Blokkades
Affirmatie: “Mijn Aura is schoon en mijn chakra’s zijn in balans. Mijn energieveld is beschermd en straalt positieve energie uit.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.