Robijn in Kyaniet punt – 728gr

131,00

Robijn in Kyaniet

Kyaniet

 • Kernwoorden: Channelen – Communicatie – Rust
 • Affirmatie: “Mijn spirituele gidsen zijn er altijd om mij naar innerlijke rust en geluk te leiden.”

hoogte +- 116 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit
SKU: Robijn in Kyaniet punt - 728gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Robijn in Kyaniet is een combinatiesteen waarbij Robijn kristallen ingesloten zijn in een matrix van Kyaniet.

Werking

Robijn werkt beschermend en geeft geestelijke kracht, moed en energie. Het werkt sterk activerend (soms te veel voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken), motiverend en trekt succes en voorspoed aan.

De steen werkt in op het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksualiteit, een positieve houding en overvloed.

Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen.

Lichamelijk geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie. Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, het hormoonstelsel, koorts, nieren en bijnieren, de voortplantingsorganen, de milt en infectieziekten. Het kan de mannelijke vruchtbaarheid, libido en potentie verbeteren.

Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Het helpt je de regie over je eigen leven voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn, maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt blokkades doorbreken en angst en frustratie loslaten. Het maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie. Het helpt eerlijk en oprecht zijn.

Spiritueel vergroot het paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie en contact maken met gidsen. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans.

Fysiek werkt Kyaniet koortsverlagend en heeft een positieve werking op het motorisch zenuwstelsel, flexibiliteit, spieren, spierpijn, spierziekten, (bij)nieren.

Verzorging

Robijn in Kyaniet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: basis chakra (1e), hart chakra (4e), keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e)

 

Kyaniet heeft een gelaagde structuur en kan blauw, groen, grijs, zwart, wit of oranje zijn. Het wordt ook wel Distheen genoemd.

De naam van Kyaniet is afgeleid van het Griekse woord kyanos, dat “blauw” betekent.

Werking

Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking.

Het helpt je de regie over je eigen leven voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn, maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt blokkades doorbreken en angst en frustratie loslaten. Het maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie. Het helpt eerlijk en oprecht zijn.

Spiritueel vergroot het paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie en contact maken met gidsen. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans.

Fysiek werkt Kyaniet koorts verlagend en heeft een positieve werking op het motorisch zenuwstelsel, flexibiliteit, spieren, spierpijn, spierziekten, (bij)nieren.

Naast de algemene eigenschappen van Kyaniet versterkt Blauwe Kyaniet communicatieve vaardigheden. Het ondersteunt bij spreken in het openbaar en is ook een goede steen voor zangers. Daarnaast maakt het de geest helder, stimuleert logisch en rationeel denken en helpt bij verwarring.

Fysiek werkt Blauwe Kyaniet ontstekingsremmend en heeft een positieve werking op de keel, nek, stembanden, strottenhoofd, schildklier, hersenen en infecties.

Verzorging

Kyaniet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: wortel chakra (1e) en keel chakra (5e)
 • Sterrenbeeld: Ram – Stier – Weegschaal
 • Element: lucht
 • Kernwoorden: Channelen – Communicatie – Rust
 • Affirmatie: “Mijn spirituele gidsen zijn er altijd om mij naar innerlijke rust en geluk te leiden.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.