Rozenkwarts Vogelkristal 12 facetten – 40gr

44,00

Rozenkwarts

Kernwoorden: Liefde – Mededogen – Vergeving
Affirmatie: “Ik ben gevuld met liefdevolle compassie naar mezelf en anderen.”

Vogelkristallen of Phi kristallen zijn uniek geslepen kristallen. Ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen.

lengte +- 65 mm

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Rozenkwarts krijgt zijn kleur door insluitingen van titaan en mangaan.
Door zijn kleur is Rozenkwarts een geliefde en erg populaire kwarts soort.

Werking

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.

Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies.

Als Rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin.

Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

Verzorging

Rozenkwarts kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur van Rozenkwarts doen verbleken.

Metafysische eigenschappen

Chakra: hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: stier, kreeft en weegschaal
Element: water
Planeet: Venus
Kernwoorden: Liefde – Mededogen – Vergeving
Affirmatie: “Ik ben gevuld met liefdevolle compassie naar mezelf en anderen.”

 

Vogelkristallen of Phi kristallen

Dit zijn uniek geslepen kristallen, ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. In die tijd werden ze gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken.
Ze worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op DNA niveau, als van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen.

De man die ze opnieuw heeft ontwikkeld, Marcel Vogel is inmiddels gestorven, dus alle kristallen die nu verkocht worden zijn door anderen gemaakt. Deze kristallen worden in facetten geslepen waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze ‘instrumenten’ licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen.

De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel ‘de levensboom’, die weer in de ‘levensbloem’ (flower of life) past. De ene kant van het kristal, de stompere kant is de vrouwelijke kant, de andere kant, de scherpere, is de mannelijke kant. Deze zend een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie.

Ze zijn er al met 4 of 6 facetten, maar die met 12 of 24 facetten zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.