Tijgeroog mix kralenarmband 8 mm

14,95

Tijgeroog mix kralenarmband 8 mm

combinatie van Gouden Tijgeroog, Rode Tijgeroog en Valkenoog (Blauwe Tijgeroog) kralen

8 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

combinatie van Gouden Tijgeroog, Rode Tijgeroog en Valkenoog (Blauwe Tijgeroog) kralen

Tijgeroog is goudbruin of roodbruin van kleur.

Gouden Tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling. Fysiek werkt de steen stabiliserend, ontkrampend en pijnstillend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel, de voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, de maag, de galblaas, de wervelkolom, de ogen, de luchtwegen, de keel, verkoudheid, astma en hyperventilatie. Tijgeroog kan ondersteunend werken bij depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen.

Naast de algemene eigenschappen van Gouden Tijgeroog vergroot Rode Tijgeroog je energie, kracht, vitaliteit en wilskracht. Het werkt nog sterker aardend dan de gouden variant en helpt Kundalini energie opstijgen.

Valkenoog is blauwgrijs van kleur.

Valkenoog werkt remmend en inzichtgevend en helpt je om afstand te nemen en het grotere geheel te zien.

De steen remt overmatige angst, emoties, agressie en stemmingswisselingen.

Valkenoog helpt om beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken en pessimisme en een slachtofferhouding te verminderen. Het geeft inzicht in je levenspad en inzicht in complexe situaties en helpt hierdoor bij het nemen van beslissingen.

Spiritueel werkt de steen aardend en bevordert helderziendheid en mediamieke gaven. Valkenoog remt de energiestroom en vermindert hiermee stress, nervositeit, beven, overmatige hormoonproductie en hyperactiviteit.

De steen vertraagt de stofwisseling en remt een overmatige seksuele drang. Het heeft een positieve werking op bloedvaten, darmen en de benen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.