Turitella Agaat trommelsteen – Zuid Afrika

5,00

Turitella Agaat

  • Kernwoorden: Plantenrijk – Vorige Levens – Zwangerschap
  • Affirmatie: “Ik verwelkom nieuw leven in mij wat zich liefdesvol en gezond mag ontwikkelen.”

+- 20 mm – 35 mm

21 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Turitella Agaat kan verschillende kleuren en patronen vertonen.

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling.

Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen.

Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft.

De energie van Agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Naast de algemene eigenschappen van Agaat werkt Turitella Agaat zuiverend en helend. Het heeft eens sterke connectie met het verleden en helpt contact maken met vorige levens. Het is een heel geschikte steen voor vruchtbaarheidsproblemen en kan ondersteunend werken bij kunstmatige inseminatie en IVF.

Verzorging

Turitella Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van kleur
  • Sterrenbeeld: Tweelingen en Schorpioen
  • Kernwoorden: Plantenrijk – Vorige Levens – Zwangerschap
  • Affirmatie: “Ik verwelkom nieuw leven in mij wat zich liefdesvol en gezond mag ontwikkelen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.