Yoni massage set – Rozenkwarts yoni-ei en Groene Aventurijn yoni-stick

60,00

Yoni massage set

Yoni massage set met een Rozenkwarts Jade yoni-ei van +- 45 mm x 34 mm, touwtje en een Groene Aventurijn yoni-stick van +- 99 mm x 25 mm

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit
SKU: Yoni massage set – Rozenkwarts yoni-ei en Groene Aventurijn Yoni-stick Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Yoni massage set

Yoni massage set met een Rozenkwarts Jade yoni-ei van +- 45 mm x 34 mm, touwtje en een Groene Aventurijn yoni-stick van +- 99 mm x 25 mm

Yoni is het woord voor heilige tempel, vagina, oerbron of baarmoeder in Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren in de bekkenbodem en vagina te oefenen en te verstevigen.

Het yoni-ei werkt helend en vitaliserend op het bekkengebied van de vrouw. Dit kristallen ei wordt in de vagina ingebracht, waarna, je oefeningen kunt doen die het bekkengebied gevoeliger, sterker en bewuster maken. Ook kun je het ei inbrengen zonder dat je specifieke oefeningen doet, je zult dan merken dat je vagina zelf met het ei gaat ‘spelen’ op de manier die voor jouw intieme gebied op dat moment nodig is.

Door het gebruik van een yoni-ei zullen de spieren van de bekkenbodem verstevigen. Daarnaast helpt het ei om emotionele spanningen en trauma’s rondom het bekkengebied op te lossen. Dit heeft vele voordelen voor de gezondheid, gevoeligheid, vitaliteit en het emotionele welzijn van ons vrouwen. Het gebruik van het ei kan een oplossing bieden voor incontinentie, en helpt bij het herstel na de zwangerschap.

De yoni-stick brengt de yoni en het lichaam in balans. Een yoni-stick kan je gebruiken voor zowel in- en uitwendige massage. Ze werkt subtiel op het zenuwstelsel, zodat je onnodige emotionele en fysieke spanningen in dit gebied los kunt laten. Dit heeft een positief effect op de heupen. De nieren, welke in het Taoïsme direct aan onze seksualiteit verbonden zijn, worden geactiveerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.