Zwarte Obsidiaan kraai – 59 mm

28,00

Zwarte Obsidiaan

Kernwoorden: Bescherming – Loslaten – Stabiliteit
Affirmatie: “Alle negatieve banden in mijn leven worden verbroken.”

Waar kraaien zijn, zou ook magie zijn. Ze zijn het symbool voor scheppingsvermogen en spirituele kracht. Als de kraai jouw totemdier is, ondersteunt hij je mogelijk bij het ontwikkelen van je Derde Oog, je spirituele groei en zou hij je kennis laten maken met de magie van het leven.

hoogte +- 59 mm

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: Zwarte Obsidiaan kraai Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Zwarte Obsidiaan is opaak zwart van kleur.

Werking

Zwarte Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen en bevordert de doorstroming van energie. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals Apachetranen of Sneeuwvlok Obsidiaan).

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

Verzorging

Zwarte Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

Chakra: basis chakra (1e)
Sterrenbeeld: schorpioen en steenbok.
Kernwoorden: Bescherming – Loslaten – Stabiliteit
Affirmatie: “Alle negatieve banden in mijn leven worden verbroken.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.