Prehniet ruw – India – 1.765gr

150,00

Mooi stuk ruwe Prehniet

Deze stenen zijn al die tijd onaangetast geweest, en zijn precies zoals je ze in de natuur kan vinden. De ruwe textuur en vorm brengt een aardse, natuurlijke sfeer, het is geweldig om alle richels, markeringen, kleurvariaties en gewoon de manier waarop ze aanvoelen te zien in hun natuurlijke staat. Ruwe stenen zijn een prachtige decoratie in elk huis. Ruwe brokken zijn makkelijke instapstenen om kennis te maken met edelstenen en mineralen.

  • Kernwoorden: Communicatie – Genezing – Voeden
  • Affirmatie: “Met volledige overgave leg ik mijn hart in handen van de alomvertegenwoordigheid.”

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Prehniet is zeegroen tot geelgroen, grijs of kleurloos.

Mythologie

Prehniet werd pas aan het eind van de 18de eeuw ontdekt en genoemd naar kolonel Prehn, die het mineraal had meegenomen vanuit Kaap de Goede Hoop (Zuid-Afrika).

Werking

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei.

Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen.

De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen.

Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren.

Fysiek kan Prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, zwellingen, fobieën, angsten, ADHD en hyperactiviteit.

Verzorging

Prehniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Onder invloed van te veel fel zonlicht kan de steen verkleuren.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e) en hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: maagd en weegschaal
  • Element: aarde en water
  • Kernwoorden: Communicatie – Genezing – Voeden
  • Affirmatie: “Met volledige overgave leg ik mijn hart in handen van de alomvertegenwoordigheid.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.