Ganesha Harmony Ball – 925 zilver

49,95

Ganesha Harmony Ball

handgemaakt

diameter bal +- 15 mm – hoogte +- 23 mm – +-7,05gr

ketting niet inbegrepen, voor bijpassende kettingen klik hier

 

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Ganesha Harmony Ball – 925 zilver

Ganesha is een hindoeïstische godheid, ook wel bekend als de god van wijsheid, kennis, en succes.

Hij wordt vaak afgebeeld met het lichaam van een man en het hoofd van een olifant.

Ganesha is geliefd vanwege zijn vermogen om obstakels te verwijderen en hindernissen in het leven te overwinnen. Hij wordt aanbeden en geëerd bij het begin van nieuwe ondernemingen, reizen, en belangrijke levensgebeurtenissen.

Ganesha symboliseert het begin van nieuwe kansen en het verwijderen van belemmeringen, waardoor hij een geliefde en veel vereerde godheid is in de hindoeïstische traditie.

Een harmony ball, ook wel bekend als een zwangerschapsbel of Mexicaanse bola, is een sieraad dat oorspronkelijk afkomstig is uit Mexico. Het bestaat uit een hanger in de vorm van een bol, meestal gemaakt van zilver of andere metalen, waarin een kleine bel is geplaatst.

Wanneer je de harmony ball als sieraad draagt, maakt het bij beweging een zacht en rustgevend geluid, dat wordt omschreven als een kalmerende melodie. Het geluid wordt verondersteld positieve energie en harmonie te bevorderen, zowel voor de drager als voor degenen om hen heen.

In veel culturen wordt de harmony ball geassocieerd met zwangerschap. Tijdens de zwangerschap wordt de bola vaak laag op de buik gedragen, zodat de zachte klanken de ongeboren baby kunnen bereiken. Na de geboorte kan het geluid van de harmony ball de baby herinneren aan de veilige omgeving van de baarmoeder.

Daarnaast wordt de harmony ball gezien als een symbool van bescherming, rust en welzijn. Het dragen ervan wordt verondersteld geluk en positieve energie te brengen, en het kan een waardevol stukje sieraden zijn met een diepere betekenis voor degenen die het dragen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.