Paarse Fluoriet kabouter

40,00

Paarse Fluoriet

 • Kernwoorden: Inzicht – Ontwikkeling – Spiritualiteit
 • Affirmatie: “Ik ontwikkel mijn spiritualiteit op mijn eigen tempo en manier.”

hoogte +- 68 mm

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit

Beschrijving

Paarse Fluoriet kabouter

Kabouters worden in verschillende folklore en spirituele tradities geassocieerd met verschillende betekenissen en symboliek. Ze hebben een diepe verbondenheid met de natuur en worden vaak gezien als beschermers van de natuurlijke wereld, zoals bossen en tuinen. Ze herinneren ons eraan om respectvol met onze omgeving om te gaan.

Daarnaast worden kabouters vaak beschouwd als oude, wijze wezens. Ze symboliseren wijsheid, ervaring en kennis. Met hun lange levensduur fungeren ze als gidsen, die mensen helpen bij het vinden van wijsheid en inzicht in hun leven.

Kabouters worden ook geassocieerd met bescherming en geluk. Ze worden soms gezien als beschermers van huizen en tuinen, en het plaatsen van kabouterbeelden of -symbolen wordt gedaan om positieve energie aan te trekken en bescherming te bieden tegen negatieve invloeden. Ze worden vaak beschouwd als brengers van voorspoed.

Bovendien hebben kabouters een mysterieus en betoverend aspect. Ze worden geassocieerd met verborgen rijken en magische dimensies. In verschillende tradities worden ze beschouwd als bewoners van ondergrondse of verborgen plekken in de natuur. Ze symboliseren de mysterieuze en betoverende aspecten van het leven.

Fluoriet kan paars, groen, blauw, geel, roze en kleurloos zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn.

Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtestroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet hebben de volgende Fluoriet soorten aanvullende eigenschappen:

Paarse Fluoriet werkt in op de intuïtie, geeft ondersteuning bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt spirituele vaardigheden. Het kan je helpen in een diepe meditatieve toestand te komen. Fysiek stimuleert Paarse Fluoriet het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het werkt ondersteunend bij zware operaties en bevordert herstel. Het heeft een positieve werking op cellen en beenmerg en ziekten die hiermee samen zoals leukemie. Tenslotte kan het slaapproblemen en nachtmerries verminderen.

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: kruin chakra (7e)
 • Sterrenbeeld: waterman en vissen
 • Kernwoorden: Inzicht – Ontwikkeling – Spiritualiteit
 • Affirmatie: “Ik ontwikkel mijn spiritualiteit op mijn eigen tempo en manier.”

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.