Bolhouder kraaienschedels messing goudkleurig

6,00

Bolhouder kraaienschedels messing goudkleurig

Deze bolhouder belichaamt de connectie tussen mens en mythe, waarin kracht en harmonie op indrukwekkende wijze samenkomen. Hieruit onthouden we dat zelfs wanneer kraaien fysiek afwezig zijn, hun erfenis en symboliek voortduren.

+- 60 mm x +- 60 mm  – hoogte +- 13 mm

 

26 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €70 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit
SKU: Bolhouder kraaienschedels messing goudkleurig Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Bolhouder kraaienschedels messing goudkleurig

Kraaien hebben in veel spirituele tradities een diepgaande betekenis. In veel culturen, waaronder de Chinese, Japanse en Europese, worden kraaien beschouwd als krachtige symbolen van mysterie, intelligentie, bescherming en wijsheid.

In de Chinese cultuur bijvoorbeeld, worden kraaien gezien als boodschappers van wijsheid en symbolen van diep inzicht. Ze worden vaak geassocieerd met de mystieke aspecten van het leven. In de Japanse cultuur worden kraaien soms beschouwd als brengers van geluk en voorspoed, en hun aanwezigheid wordt gezien als een teken van positieve verandering.

In sommige spirituele tradities wordt de kraai ook gezien als een symbool van transformatie en magie. De kraai wordt vaak geassocieerd met het vermogen om tussen werelden te reizen, wat kan verwijzen naar het idee van verandering en het overstijgen van grenzen.

Over het algemeen wordt de kraai vaak gezien als een symbool van diepe intuïtie en het vermogen om door de oppervlakte heen te kijken. Het kan ons aanmoedigen om naar onze innerlijke wijsheid te luisteren en ons te herinneren aan de diepgang van kennis die binnenin ons schuilt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.