Aanbieding!

Murray & Lanman set

Original price was: €47,85.Current price is: €34,95.

Murray & Lanman set

Deze set bestaat uit:

 • 1 plastic fles Rose water – Murry & Lanman – 221 ml
 • 1 plastic fles Florida water – Murry & Lanman – 270 ml
 • 1 plastic fles Palo Santo water – Murry & Lanman – 221 ml

 

5 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit
SKU: Murray & Lanman set Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Murray & Lanman set

Murray & Lanman is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om zijn “Florida Water”, een soort eau de cologne die in de 19e eeuw in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd en sindsdien populair is gebleven.

Het bedrijf werd opgericht in 1808 door William Murray en Andrew Lanman, twee Engelse immigranten die zich in New York vestigden. Ze begonnen met het maken en verkopen van verschillende huishoudelijke producten, waaronder de oorspronkelijke Murray & Lanman Florida Water.

Murray & Lanman is nu eigendom van het Spaanse bedrijf Lanman & Kemp-Barclay, dat Florida Water blijft produceren en distribueren in zowel de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

Deze set bestaat uit:

1 fles Rose water – Murry & Lanman – 221 ml

Een heerlijke rustgevende rozenwater op basis van alcohol, dat wordt gebruikt bij reinigings- en zuiveringsrituelen.

Roos geeft warmte, intimiteit en maakt je gelukkig. Het geeft je een liefdevol gevoel en mentale helderheid.

Je kunt Rose water mengen met water, het in een plantenspuit doen om een ruimte van negatieve energie  en je auraveld te reinigen. Je kunt ook een beetje in het badwater gebruiken tijdens het baden, of wat in een emmer water doen en je huis ermee ‘schoonmaken’ (energetisch). Dit is een geschikt middel voor energetische bescherming. Met Rose water kun je ook edelstenen reinigen of je handen reinigen na een energetische (healing, reiki, stoelmassage) behandeling.

1 fles Florida water – Murry & Lanman – 270 ml

Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak)rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch. Let op: voorzichtig met de huid en de ogen. Niet voor inwendig gebruik.

Waarom de originel Agua de Florida?

Het originele agua de Florida wordt gemaakt in Lima Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een andere samenstelling en ruikt wezenlijk anders en ook de reiniging is minder sterk en niet zo grondig als het originele agua de Florida. De meeste sjamanen gebruiken de originele agua de Florida voor hun reinigingen en ceremonies. In Peru is het merk Murray & Lanman het meest verkocht Florida water.

Florida Water werd geïntroduceerd in New York City in 1808. De originele formule en het etiket – geïnspireerd op de betoverende eigenschappen van de beroemde Fontein van de Jeugd – is al meer dan 200 jaar onveranderd gebleven.

1 fles Palo Santo water – Murry & Lanman – 221 ml

Palo Santo water is een zoet warm geurend water op basis van alcohol. Zeer geschikt voor reinigings- en zuiveringsrituelen.

Je kunt Palo Santo water mengen met water, het in een plantenspuit doen om een ruimte van negatieve energie  en je auraveld te reinigen. Je kunt ook een beetje in het badwater gebruiken tijdens het baden, of wat in een emmer water doen en je huis ermee ‘schoonmaken’ (energetisch). Dit is een geschikt middel voor energetische bescherming. Met Palo Santo water kun je ook edelstenen reinigen of je handen reinigen na een energetische (healing, reiki, stoelmassage) behandeling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.