Wierookhouder – Sagrada Madre

11,45

Wierookhouder – Sagrada Madre

+- 290 mm x +- 48 mm – dikte +- 10 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Wierookhouder – Sagrada Madre

Wierook en smudge van Sagrada Madre – Argentinië.

Sagrada Madre is een jong familiebedrijf uit Argentinië dat op ambachtelijke, duurzame en ethische wijze wierook en smudge maakt.

Het bedrijf is opgericht door twee broers in 2018 met als doel kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten te creëren. Inmiddels biedt het werk en inkomen aan meer dan honderd families, waarvan 50% vrouw is, inclusief veel alleenstaande moeders.

Het bedrijf werkt op verschillende niveaus volgens Fairtrade-standaarden. Dit betekent dat de ingrediënten die worden gebruikt, de manier waarop de werknemers worden uitbetaald, en de verkoop van de producten door lokale en internationale wederverkopers allemaal eerlijk en duurzaam zijn. De meeste bloemen, harsen en kruiden die worden gebruikt in de wierook zijn lokaal geproduceerd. Sagrada Madre heeft direct contact met telers en plukkers, zonder tussenpersonen. Als het land niet genoeg kan bieden, koopt het bedrijf Fairtrade-gecertificeerde ingrediënten uit andere landen.

Sagrada Madre organiseert ook workshops in duurzaamheid en permacultuur samen met producenten van ingrediënten. Het bedrijf wil bijdragen aan de transitie naar een duurzamer landbouwsysteem op de lange termijn.

Sinds de oprichting in 2018 is Sagrada Madre betrokken bij de herbebossing van Palo Santo in Peru. Het bedrijf werkt samen met lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat er meer bomen worden geplant dan gebruikt. Naast deze projecten ondersteunt Sagrada Madre ook het planten van bomen over de hele wereld en een aantal dierenopvangcentra in Argentinië.

Door iets terug te geven aan Moeder Aarde, wil Sagrada Madre bijdragen aan vrede, liefde en positieve energie in de wereld. Sagrada Madre betekent “Heilige Moeder”, een verwijzing naar de pure, zuivere, aardse en energetisch vrouwelijke kracht van Moeder Aarde, Pacha Mama.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.