Moon child

20,00

Per set

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Moon child

Een mooi krachtige combinatie van steentjes voor je kind. Een steentje voor in de broekzak, nachtkastje of voor onder het kussen. Dit Moonchild setje bevat de volgende stenen:

Pyriet

Wat is’ie mooi hè? Schiet jouw goudkoorts ook boven de 40 graden bij het zien van deze gouden glimmerd? Je zou niet de 1e zijn!
Maar laat je niet in de luren leggen! Pyriet heeft namelijk ook de bedrieglijke bijnaam ‘Fool’s Gold’ omdat hij inderdaad verdomd veel weg heeft van dit edelmetaal (en destijds ook door de Native Indians als zodanig gebruikt werd!)
In onze ogen is dit ijzererts echter niet minder waardevol!
Deze gouden rakker versterkt het analytisch vermogen en brengt balans in intuïtie en creativiteit.
Hij beschermt tegen negatieve energieën en vormt een schild tegen vervuilende stoffen, besmettelijke ziekten en virussen.
Pyriet helpt bij het versterken van het zelfbewustzijn -en vertrouwen en vermindert gevoelens van minderwaardigheid. Dus wèg met dat Calimero-syndroom!
En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is hij ook nog eens goed voor botten, spijsvertering en ademhaling.
So, who’s the fool now, aye??

Tijgeroog

Tijgeroog is goed voor het zelfvertrouwen en faalangst en is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.

Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen en keel.

Aventurijn

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie.

Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten. Het kan stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn en migraine verlichten en nachtmerries verminderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.