Bergkristal schedel

34,00

Bergkristal

  • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
  • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

+- 50 mm x 35 mm – hoogte 40 mm

De schedel werd door oude culturen vaak gebruikt om alle slechte invloeden en ziektes af te weren. Ze droegen schedels om bescherming en welzijn te verzekeren. Filosofisch gezien staat de schedel voor intelligentie, geest en de vonk van het menselijk leven.

Tegenwoordig staan kristallen schedels voor bescherming, kracht, macht, onbevreesdheid, wijsheid, leiding, intelligentie, rebelsheid, het overwinnen van de dood, het overleven van een moeilijke tijd of zelfs onsterfelijkheid.

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Bergkristal schedel Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk.

De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders.

Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Fysiek kan Bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert.

Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte.

Naast de algemene eigenschappen van Bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie.

Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is Bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: allemaal
  • Sterrenbeeld: leeuw en steenbok.
  • Element: vuur
  • Planeet: Zon
  • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
  • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.