Bergkristal Vogelkristal 24 facetten – 36gr

60,00

Bergkristal
  • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
  • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

Vogelkristallen of Phi kristallen zijn uniek geslepen kristallen. Ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen.

lengte +- 70 mm

prijs per stuk

 

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Bergkristal Vogelkristal 24 facetten - 36gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Bergkristal is de meest voorkomende kleurloze variant van kwarts.
Bergkristal heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord “krystallos” wat vertaald naar kristal, vorst en ijskoud!

Werking

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders.

Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Fysiek kan Bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte.

Naast de algemene eigenschappen van Bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is Bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: allemaal
  • Sterrenbeeld: leeuw en steenbok.
  • Element: vuur
  • Planeet: Zon
  • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
  • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

Vogelkristallen of Phi kristallen

Dit zijn uniek geslepen kristallen, ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. In die tijd werden ze gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken.
Ze worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op DNA niveau, als van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen.

De man die ze opnieuw heeft ontwikkeld, Marcel Vogel is inmiddels gestorven, dus alle kristallen die nu verkocht worden zijn door anderen gemaakt. Deze kristallen worden in facetten geslepen waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze ‘instrumenten’ licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen.

De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel ‘de levensboom’, die weer in de ‘levensbloem’ (flower of life) past. De ene kant van het kristal, de stompere kant is de vrouwelijke kant, de andere kant, de scherpere, is de mannelijke kant. Deze zend een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie.

Ze zijn er al met 4 of 6 facetten, maar die met 12 of 24 facetten zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.