Dendriet Agaat facet armband 6mm + Eye of Saint Lucia hartje 3cm

23,00

Dendriet Agaat

  • Kernwoorden: Natuur – Verbindingen – Zenuw- en vatenstelsel
  • Affirmatie: “ik ben altijd op zoek naar nieuwe verbindingen.”

per setje

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

Beschrijving

Dendriet Agaat kan verschillende kleuren hebben en vertoont vertakkingen.

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen.

Fysiek heeft Agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft. De energie van Agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Naast de algemene eigenschappen van Agaat trekt Dendriet Agaat welvaart en succes aan. Het geeft bevordert zelfinzicht en helpt je zelfopgelegde beperkingen en ongezond gedrag loslaten en positieve veranderingen maken. Hierdoor werkt het ondersteunend bij verschillende vormen van therapie en meditatie. Het heeft een positieve werking op het skelet, aders, haarvaten en rugpijn veroorzaakt door stress en spanningen.

Verzorging

Dendriet Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van kleur
  • Sterrenbeeld: tweelingen en schorpioen
  • Kernwoorden: Natuur – Verbindingen – Zenuw- en vatenstelsel
  • Affirmatie: “ik ben altijd op zoek naar nieuwe verbindingen.”

Eye of Saint Lucia

Men draagt graag deze prachtige schelpen voor geluk en als bescherming om ongeluk te weren. Het bij je dragen van de Eye of Saint Lucia zou ook voorspoed brengen. Dit amulet zou de drager steun en kracht geven om de onzekerheden die je in het leven kunnen overrompelen aan te kunnen. De Eye of Saint Lucia kan kalmerend werken. Ze heeft een serene uitstraling en bevordert een gelukkig gevoel.

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.