Flower Agaat hart

10,00

Flower Agaat hart

  • Kernwoorden: Motivatie – Passie – Persoonlijke Groei
  • Affirmatie: “Zoals een bloem ga ik ontkiemen, groeien en bloeien.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus.

Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde.

Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren.

Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

prijs per stuk

De foto is ter indicatie, het is niet mogelijk om een steen van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een Flower Agaat hart thuis die minstens net zo mooi is.

36 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Flower agaat hartje Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Flower Agaat is licht tot donker roze, licht tot donker oranjeroze en wit, transparant of crème met witte of crème spikkels.

Werking

Flower Agaat, ook wel Bloem Agaat, Kersenbloesem Agaat of Sakura Agaat genoemd, is een relatief nieuwe vondst uit Madagaskar. De steen is semi-transparant roze. Er zitten witte spikkeltjes in, wat doet denken aan zaadjes van een bloem, en bevat ook andere witte tekeningen van chalcedoon wat kan denken aan allerlei bloemblaadjes in een bloemenveld. Als je op zoek bent naar wat meer enthousiasme tijdens je reis of aanmoediging nodig hebt om je dromen waar te maken, is deze steen voor jou.

Flower Agaat is een steen van groei. Ze zal je eraan herinneren om elk onderdeel van het ontwikkelingsproces te eren en te waarderen. De steen helpt je om tot je volle potentieel te komen en moedigt je aan om je dromen met hart, passie en toewijding waar te maken.

De steen bevat ook een zeer vrouwelijke energie, wat het gevoel brengt van veiligheid en thuis zijn.

Als je van je werk houdt, dan werk je met passie. Het is de perfecte steen voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en bloeien, of voor degenen die een nieuwe onderneming in hun leven beginnen.

De steen kan worden omschreven als een energie die helpt bij het ‘herbloeien’ van het plezier van het leven, óók na lange, misschien pijnlijke en uitputtende levensgebeurtenissen. Op onze beurt kunnen we uitgroeien tot positievere en gelukkigere mensen, wat anderen zal aanmoedigen hetzelfde te doen.

Verzorging

Flower Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart en wortel chakra
  • Sterrenbeeld: maagd
  • Kernwoorden: Motivatie – Passie – Persoonlijke Groei
  • Affirmatie: “Zoals een bloem ga ik ontkiemen, groeien en bloeien.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.