Flower Agaat hart

10,00

Flower Agaat hart

 • Kernwoorden: Kalmte  – Zelfanalyse – Zelfvertrouwen
 • Affirmatie: “Mijn wezenlijkheid is een uiting van mijn innerlijke gedachten en waarheid.”

Breedte + 60 mm – 65 mm

prijs per stuk

De foto is ter indicatie, het is niet mogelijk om een steen van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een Flower Agaat hart thuis die minstens net zo mooi is.

voor een bijpassende hartdisplay klik hier

 

33 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit
SKU: Flower agaat hartje Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Flower Agaat is semi-transparant en licht tot donker roze. Er zitten witte spikkeltjes in, wat doet denken aan zaadjes van een bloem, en bevat ook andere witte tekeningen van Chalcedoon wat doet denken aan allerlei bloemblaadjes in een bloemenveld.

Mythologie

Plinius de Oudere veronderstelde een verband tussen de aanduiding Agaat en het Griekse ἈχάτηςAchatès, wat toen de naam was van de rivier de Dirillo of Acate, in het zuiden van Sicilië, waar Agaten en andere Chalcedonen voorkwamen. Hij stelde dat ze daar voor het eerst gevonden waren.

Flower Agaat, ook wel Bloem Agaat, Kersenbloesem Agaat of Sakura Agaat genoemd, is een relatief nieuwe vondst uit 2017 uit Madagaskar.

Werking

Deze bijzondere, liefdevolle steen geeft troost en beschermt tegen angsten.

Flower Agaat geeft rust, ontkrampt het lichaam en geeft deze ook kracht, goed bij een burn-out. Het zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen.

Flower Agaat leert je in het Nu te leven, moedigt je aan om helemaal jezelf te zijn en niet meer bang te zijn om afgewezen te worden. Het leven in volheid en liefde te leven en met minder geen genoegen te nemen.

Deze prachtige steen helpt je om alles lost te laten wat je hogere goed niet meer dient en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens, Engelen en je hogere zelf die met dit kristal verbonden zijn. Flower Agaat heeft een helende, vrouwelijke energie. Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt.

Deze lieve steen maakt zacht, opent je hart en helpt verbittering, woede en negativiteit uit je systeem te laten stromen. Tevens geeft het je moed om opnieuw te beginnen.

Spiritueel verhoogt Flower Agaat je bewustzijn en verbindt je met het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen. De zachte energie werkt kalmerend en is goed voor je gemoedsrust. Deze mystieke steen helpt je om in contact met je hogere zelf te komen waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter begrijpt.

Fysiek werkt Flower Agaat ondersteunend voor de spijsvertering, de maag, de ogen, blaas, seksuele organen en de baarmoeder. De botopbouw, keel, longen, angina, verkoudheid, ontstekingen, zenuwstelstel, reumatische aandoeningen, emotie en verdriet. Ondersteunt en reinigt het lymfestelsel, de bloedvaten en bij huidaandoeningen. Helpt beter te slapen en bij enge dromen.

Verzorging

Flower Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: wortel chakra (1e) en hart chakra (4e)
 • Sterrenbeeld: Maagd, Schorpioen en Stier
 • Element: aarde
 • Planeet: Aarde
 • Kernwoorden: Kalmte  – Zelfanalyse – Zelfvertrouwen
 • Affirmatie: “Mijn wezenlijkheid is een uiting van mijn innerlijke gedachten en waarheid.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus.

Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde.Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.