Watermeloen Toermalijn in kwarts/ Albiet ruw – Brazilië – 58gr

16,00

Watermeloen Toermalijn

  • Kernwoorden: Geluk – Liefde – Overvloed
  • Affirmatie: “Ik trek liefdevolle mensen aan in mijn leven.”

+- 55 mm x 38 mm x 31 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Watermeloen Toermalijn in kwarts/ Albiet ruw – Brazilië – 58gr Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Watermeloen Toermalijn is een combinatie van roze met groene Toermalijn.

Werking

Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve.

Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra’s, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol.

Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.

Naast deze algemene eigenschappen van Toermalijn activeert Watermeloen Toermalijn het hart chakra en bevorderen hierdoor liefde, tederheid, begrip, geduld en tactvol en diplomatiek optreden en hebben daardoor een positief effect op vriendschappen en relaties.

De stenen verlichten emotionele pijn en angst en helpen bij emotionele problemen en depressies. Deze toermalijn soorten helpen om persoonlijke doelen helder te krijgen en tot uitvoering te brengen.

Ze hebben een positief effect op auto immuunziektes, de zenuwen (bijvoorbeeld verlamming en multiple sclerose) en verminderen stress.

Verzorging

Watermeloen Toermalijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar te veel blootstelling aan fel zonlicht kan de steen verkleuren.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: weegschaal
  • Kernwoorden: Geluk – Liefde – Overvloed
  • Affirmatie: “Ik trek liefdevolle mensen aan in mijn leven.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.