Roze Amethist ruw – Brazilië – 1.925gr

190,00

Roze Amethist ruw

Mooie, ruwe roze amethist cluster. Deze stenen zijn al die tijd onaangetast geweest, en zijn precies zoals je ze in de natuur kan vinden. De ruwe textuur en vorm brengt een aardse, natuurlijke sfeer, het is geweldig om alle richels, markeringen, kleurvariaties en gewoon de manier waarop ze aanvoelen te zien in hun natuurlijke staat. Ruwe stenen zijn een prachtige decoratie in elk huis. Ruwe clusters zijn makkelijke instap stenen om kennis te maken met edelstenen en mineralen.

  • Kernwoorden: Liefde – Verzorging – Vrouwelijkheid
  • Affirmatie: “De liefde die we zoeken, zit al in ons.”

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Roze Amethist is een nieuw ontdekte vorm van kwarts uit Argentinië. Het lichtbereik van de steen is licht lila roze tot een dieper getint perzik roze, maar het is anders van toon, helderheid en dichtheid dan dat van Rozenkwarts en Lavendelkwarts. De kleur is het resultaat van insluitsels van Hematiet.

Werking

Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten.

Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Fysiek heeft Amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Verzorging

Amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: derde oog chakra (6e) en kruin chakra (7e)
  • Sterrenbeeld: waterman, vissen, steenbok en maagd
  • Element: lucht en water
  • Planeet: Jupiter
  • Kernwoorden: Liefde – Verzorging – Vrouwelijkheid
  • Affirmatie: “De liefde die we zoeken, zit al in ons.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.