Labradoriet Drievoudige Maan met pentakel

24,00

Labradoriet Drievoudige Maan met pentakel

Het “Drievoudige Maan” symbool, ook wel bekend als de “Triple Moon”, is een krachtig en betekenisvol symbool in veel spirituele tradities. In het midden van het “Drievoudige Maan” symbool bevindt zich een pentakel, een vijfpuntige ster.

+- 95 mm x +- 35 mm – dikte +- 13 mm

 

4 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit

Beschrijving

Labradoriet Drievoudige Maan met pentakel

Het “Drievoudige Maan” symbool, ook wel bekend als de “Triple Moon”, is een krachtig en betekenisvol symbool in veel spirituele tradities. Het bestaat uit drie maansikkelvormen die de verschillende fasen van de maan vertegenwoordigen: was, vol en afnemend. Dit symboliseert de cyclische aard van het leven, zoals geboorte, groei, volheid, afname en wedergeboorte.

In het midden van het “Drievoudige Maan” symbool bevindt zich een pentakel, een vijfpuntige ster. De pentakel heeft diepe esoterische betekenissen en wordt vaak geassocieerd met mystiek en magie. Het symboliseert de vijf elementen: aarde, lucht, water, vuur en ether. Het samenvoegen van het pentakel met de “Triple Moon” creëert een krachtige uitdrukking van vrouwelijke en mannelijke energieën, cycli van de natuur en spirituele verbinding.

Dit symbool wordt vaak gebruikt in moderne hekserij, paganisme en andere spirituele praktijken. Het herinnert ons eraan dat alles in het leven cyclisch is en onderling verbonden, en het nodigt uit tot een diep begrip van de natuurlijke ritmes en krachten van het universum.

Labradoriet is meestal grijs of groen van kleur maar kan ook transparant goudgeel zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Mythologie

De steen werd in 1780 aan de Atlantische oostkust van de regio Labrador in Canada ontdekt door een pater en door hem naar het gebied vernoemd.

Werking

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht.

Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling.

Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan.

De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten.

Fysiek werkt Labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.

Naast de algemene eigenschappen van Grijze en Groene Labradoriet hebben Gouden Labradoriet en Spectroliet de volgende aanvullende eigenschappen:

Gouden Labradoriet werkt motiverend en opbeurend. Het helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten en maakt optimistisch, assertief en creatief. Het versterkt zelfvertrouwen en geeft energie.

Fysiek heeft de steen een positief effect op de lever, galblaas, maag, milt, bijnieren en (chronische) vermoeidheid.

Spectroliet reinigt de aura en verwijdert negatieve energie en energie die niet bij je hoort. Het maakt van de aura een krachtig beschermend schild en helpt je hoofd leeg maken bij meditatie en spiritueel werk.Daarnaast stimuleert en ondersteunt de steen spirituele ontwikkeling.

Fysiek heeft Spectroliet een positieve werking op stress gerelateerde klachten en slapeloosheid.

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: keel chakra (5e), derde oog chakra (6e) en kruin chakra (7e)
 • Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter
 • Element: water
 • Kernwoorden: Intuïtie – Kracht – Transformatie
 • Affirmatie: “Ik ben gericht op mijn waarheid en mijn doel.”

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.