Stenen voor sterrenbeeld Leeuw

15,00

sterrenbeeld Leeuw

Deze sterrenbeeld kristalset voor Leeuw is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen.

Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie.

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Lieve Leeuw,

(23 juli t/m 22 augustus – element vuur)

Je  bent wilskrachtig, dominant, een levensgenieter, goed in organiseren, niet zo creatief, moeilijk toegankelijk, hebt een grote vitaliteit, moeite met tonen van je gevoelens, stelt hoge eisen, je houdt van tradities, bent standvastig en hebt oprechte en trouwe vrienden.

Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de leeuw zijn dit:

Bergkristal

Hij reinigt en zuivert de aura en versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Tijgeroog

Beschermt, geeft zelfvertrouwen, aardend, vermindert faalangst, creëert overzicht, geeft moed en vertrouwen. Helpt bij groepsverschijnselen, keelpijn en overprikkeling.

Carneool

Carneool is de brenger van vitaliteit en levenslust. Hij stimuleert zelfvertrouwen, moed en bevordert succes in het leven.

Citrien

Deze steen helpt voor zelfvertrouwen, respect, individualiteit, extraversie. Het geeft energie, levensvreugde & moed. Ze helpt je depressie, angsten en fobieen te overwinnen. Daarnaast is het echt een gelukssteentje!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.