Chakra schijfstenen set met chakra zakje

31,95

Chakra schijfstenen set

Chakra schijfstenen/zakstenen van ongeveer 30 mm in doorsnede.

Elke steen is gegraveerd en met goud ingekleurd.

De set komt in een leuke zakje met opdruk.

Steensoorten kunnen afwijken van de foto, kan deze stenen bevatten: Jaspis, Aventurijn, Amethist, Lapis Lazuli, Carneool… e.a.

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Chakra schijfstenen/zakstenen van ca. 30 mm  in doorsnede, elk steen is gegraveerd en met goud in gekleurd. De set komt in een leuke zakje met opdruk.

Het gebruik van Chakra stenen voor het balanceren van Chakra’s kan je helpen een energie weer in balans te krijgen die essentieel is voor je algehele emotionele en fysieke welzijn.

De helende eigenschappen en betekenissen van Chakra stenen zijn uniek voor elke steen. Het is handig om te weten dat alle stenen en kristallen hun eigen trillingsfrequentie hebben. Om Chakra blokkades te verwijderen en balans te bevorderen, is het belangrijk stenen te gebruiken met een trillingsfrequentie die overeenkomt met de Chakra die je wilt genezen.

 

De meest gebruikelijke techniek voor het gebruik van Chakra stenen staat bekend als het ‘opleggen van stenen’. Dat houdt in dat gedurende een bepaalde tijd gereinigde, opgeladen genezende stenen op de specifieke energiecentra van het lichaam worden geplaatst.

 

Steensoorten kunnen afwijken van de foto.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.